_0025_angiemakesfreeclipart 008

Mijn naam is Jessica en vier jaar geleden heb ik mijn leven radicaal veranderd. Ik kwam er alleen voor te staan met twee hele kleine kinderen. En als ik zeg; alleen, dan bedoel ik ook alleen. Ik verloor al mijn vrienden door mijn scheiding en familie om op terug te vallen had en heb ik niet. Even dacht ik dat de wereld verging. Maar toen nam ik een besluit:

Ik zou mijn eigen beste vriendin worden en super goed voor mezelf gaan zorgen. Ik ging er voor zorgen dat ik een een goede moeder kon zijn, en kon werken, studeren, maar ook de dingen kon doen die ik belangrijk vond en wilde doen! Ik zou een leven creëren waarin ik dit alle kon combineren en vol kon houden.

En dat lukte!

Ik ontdekte een dieet waar ik me alleen maar energieker en fitter op ging voelen. Een dieet van niet alleen de beste voeding voor mijn lichaam maar ook de juiste voeding voor mijn geest, hart en ziel!

Het dieet van de liefde!

heart

Ik ging van te zwaar, moe, onzeker, ongelukkig met mezelf naar slank, energiek, krachtig en gelukkig! Ik stopte met luisteren naar die innerlijke criticus en vond een nieuwe zachtere stem, mijn ware ik!

Ik werd mijn eigen beste vriendin!
Untitled design-5

Wanneer je echt van jezelf houd en de verbinding aan gaat met je pure zelf kan je niet anders dan de verbinding aangaan met de wereld. Plantaardig eten is daar en logisch vervolg van. De afgelopen jaren ben ik me op alle vlakken beter gaan voelen. In mijn lijf, in mijn geest, als moeder, als partner voor een nieuwe grote liefde, als vriendin.

En nu wil ik niks liever dan de boodschap verspreiden. De boodschap van zelfliefde en de kennis die ik heb vergaard over plantaardig eten. Het is gezonder dan je denkt. Makkelijker dan je denkt. Lekkerder dan je denkt!

Op deze website vind je recepten en informatie en als je meer wilt weten download dan mijn e-book.

-XOX-

3