7

Puur leven betekent een leven waarin je in contact bent met je ware zelf. Dat klinkt misschien zweverig maar dat is het helemaal niet. Als je erop let kun je leren onderscheiden hoe het voelt om in contact te zijn en wanneer je dat contact verliest. Dat wil niet zeggen dat je altijd in contact zult zijn. Lees bijvoorbeeld mijn blog over typisch zo’n dag dat dit contact er niet is. Maar je kunt de momenten wel leren herkennen én hoe je vervolgens weer in contact kunt komen.

_0003_angiemakesfreeclipart 030

Puur leven betekend ook een leven waarin je de wereld een stukje mooier wilt maken.

Alles wat we doen. Denken. Willen.

ALLES heeft invloed op de wereld.

Wanneer je je hiervan bewust bent kun je je daden, gedachten en intenties doelbewust een richting opsturen die de wereld ten goede komt. Ook daarom eet ik plantaardig. Ik wil niet dat er een dier moet sterven voor mijn maaltijd. En ik wil ook niet dat iemand een dier moet doden voor mijn maaltijd.

Alles is Energie!

Daarom doet het ertoe wat je in je mond stopt, wat je leest, wat je denkt.

Maar bijvoorbeeld ook wat je zegt. Hoe je je kinderen opvoed. Hoe je spreekt over anderen en hoe je voor je zelf zorgt. Waneer je beseft dat er geen onderscheid is tussen binnen en buiten, en ik en de ander dan zie je ook de correlatie tussen het zorgen voor je zelf en zorgen voor de ander.

Puur leven betekent dat je doen, denken en willen in overeenstemming zijn met je

Pure zelf.

_0021_angiemakesfreeclipart 012