Puur liefde

Puur Liefde

Dat is waar ik wil dat jij je zelf mee vervult en omringt!

Als jij vervult bent van liefde dan is dat wat je uitdraagt, dan is dat wat je te geven hebt. Dit is de ‘missing link’ in bijna alle diëten en veel andere afslank programma’s die zich alleen maar richten op zo snel mogelijk gewicht verliezen.

Een puur dieet voed je lichaam met wat het echt nodig heeft, zodat het zo optimaal mogelijk kan functioneren. Dat op zich is al een daad van liefde naar jezelf. Maar met eten alleen ben je er niet.

Je bent niet alleen wat je eet, je bent ook wat je denkt en hoe je kijkt.

Wayne Dyer zegt het zo mooi: change the way you look at things and the things you look at change. Jouw blik bepaald wat je ziet en daarmee creëer je je eigen werkelijkheid.

4

Weet jij wat je nodig hebt om gelukkig te zijn?

En ben jij in staat jezelf dat te geven?

Het mooiste cadeau dat jij je fysieke zelf kunt geven is dat van het beste dieet.

Maar het beste dat jij je innerlijke zelf kunt geven is onvoorwaardelijke liefde, aandacht en ondersteuning. Ik moedig iedere vrouw aan een huwelijk aan te gaan met zichzelf!

Om hun  eigen ideale partner te worden. Hun eigen beste vriendin.

Maak het je eigen verantwoordelijkheid om jezelf alles te geven wat je nodig hebt en er gaat een wereld aan mogelijkheden voor je open. Je zal vol in je kracht staan. Neem de volle verantwoordelijkheid voor hoe je je voelt lichamelijk en geestelijk en het word ineens een stuk makkelijker om de juiste keuzes te maken.

Kun je al voelen wat er van je af valt wanneer je vol de verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid, je geluk en je leven?

Maar makkelijk is dat niet altijd. Gewoontes zijn niet zo makkelijk af te leren. En net zoals je eetpatroon vaak een gewoonte is geworden zijn je gedachtes dat ook. Zonder dat je het weet vertel je jezelf vaak het tegenovergestelde. Geef je anderen de schuld van je problemen, je geluk en je energiepeil.

Ik help je graag meer liefde in je eten, denken en voelen te brengen.

Ik leer weer van jezelf te houden.

Hap voor hap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *